Nadat op woensdag 12 augustus 2020 door een verwoestende brand de gehele boven verdieping van wegrestaurant De Lichtmis volledig werd verwoest en de verdieping er onder ook zwaar werd getroffen door rook- en waterschade ging de spanning van de reclame mast. In deze mast staat een ontvanger van het WRLP netwerk maar staan ook apparatuur van de Meppeler repeaters. Door het afvallen van de spanning ging onze ontvanger en de apparatuur van de Meppeler repeaters uit de lucht.

Zware tijden breken aan voor Peter Huisman, eigenaar van De Lichtmis. “We komen hier sterker uit” zei hij kort na de brand. Er is keihard gewerkt aan herstel en het wegrestaurant heeft nu een tijdelijke voorziening voor beroepschauffeurs en heerlijke afhaal maaltijden voor iedereen. Een 3-gangenmenu, pannenkoeken om af te halen of stamppot? Ze hebben voor ieder wat wils. De medewerkers kijken er naar uit u weer te kunnen verwelkomen!

Sinds kort staat er weer spanning op de reclame mast waardoor onze ontvanger weer in de lucht is. Althans, dat dachten we. Er bleek een klein niet eerder opgevallen mankement. Dit is door Benno PA3FBX van de Meppeler repeaters al snel opgespoord en hersteld.

Kortom, de WRLP ontvanger in De Lichtmis is sinds 12 april 2021 weer volledig operationeel.

Scroll Up