We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. Naast het maken van een nieuwe image voor de Raspberry Pi hebben we ook nagedacht over uitbreiding van ons bereik. De focus lag en ligt nog steeds op provincies waar we nog geen bereik hebben. De doelstelling was om personen te vinden die mee willen bouwen aan de uitbreiding van het bereik van ons repeater systeem.

In deze periode werden we, hoe kan het mooier, benaderd door iemand die ons ruimte aanbied voor het plaatsen van een zender. Na wat gesprekken te hebben gevoerd deed de persoon ons de verheugende mededeling iemand in de buurt gevonden te hebben bij wie we een ontvanger mogen plaatsen. Momenteel wordt er gebouwd aan de apparatuur zodat deze snel de lucht in kunnen.

We houden het nog even spannend, maar kunnen mededelen dat de WRLP binnenkort Limburg in gaat. Waar de zender en ontvanger exact komen te staan, dat houden we nog even geheim. Om een tipje van de sluier op te lichten kunnen we wel zeggen dat het het zuidelijk deel van Limburg betreft. Binnenkort zullen we u verder informeren.

Wilt u meebouwen aan uitbreiding van het bereik van het repeater systeem? Neem dan via dit https://wrlp.nl/aanmelden-opstelling/ formulier contact op met ons. Hier https://wrlp.nl/mee-bouwen/ staat wat korte uitleg.