Zoals als eerder aangekondigd gaat ons netwerk zich uitbreiden naar Limburg. We hadden al een tipje van de sluier opgelicht door te melden dat het het zuiden van Limburg betreft. De betrokkenen hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de voorbereidingen.

We kunnen u dan ook met trots melden dat er zaterdag 12 december 2020 wordt gewerkt aan het activeren van twee zenders en een ontvanger. In Kerkrade en Maastricht wordt een zender geactiveerd, in Landgraaf zal een ontvanger worden geactiveerd.

Wij bedanken Paul uit Kerkrade, Jim uit Landgraaf en Rik uit Maastricht voor hun inzet en heten hen welkom op de WRLP. Door hun inzet genieten er weer meer mensen van ons groter wordende repeater systeem.

Voor verdere uitbreiding in Limburg, maar ook in andere delen van het land zijn we op zoek naar personen die zenders en ontvangers willen plaatsen. Voor meer informatie hier over kunt u via het contact formulier op de website contact met ons opnemen. Via het aanmeld formulier kunt u zich aanmelden wanneer u een zender en of ontvanger op ons netwerk wilt plaatsen.