Regelmatig worden wij in verband gebracht met de Whisky Oscar. Begrijpelijk, maar wij en ons repeater systeem staan volledig los van de Whisky Oscar. Sinds 29 december 2019 heeft het World Radio Linking Project of kortweg, de W.R.L.P. zich ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 77263464 als zijnde een geheel onafhankelijke vereniging.

De WRLP heeft nooit betalende leden gehad, de Whisky Oscar daarentegen wel. Uit deze opbrengsten werden o.a. de repeater server, Teamspeak server en webhosting bekostigd, dit in het belang van het repeater netwerk. Met andere woorden een dienst voor de betalende leden.

De WRLP heeft er voor gekozen geen betalende leden te hebben. Wij hopen op donaties van de trouwe gebruikers van de repeater. Onze broodnodige servers kosten het nodige per jaar en zijn enorm belangrijk om het systeem in de lucht te houden.

Voor deze, maar ook overige informatie kan iedereen binnenkort terecht bij onze in opbouw zijnde nieuwe website wrlp.nl. Voorlopig is cbrepeater.nl nog de bron, echter wordt deze niet meer bijgewerkt en is niet volledig up-to-date. Wij hopen hiermee wat duidelijkheid te hebben gecreëerd. Wij wensen het bestuur en de leden van de Whisky Oscar het beste en bedanken hun voor de goede samenwerking.

Verder willen we u er niet van onthouden dat we flink aan het reorganiseren zijn. Zo krijgt de techniek een flinke boost. Alle ontvangers en zenders worden gecontroleerd en waar nodig bijgesteld of van nieuwe software voorzien, ook de centrale server is opgeschoond. Niet meer bestaande zenders en ontvangers zijn verwijderd. We werken ook aan betere interne communicatie en verbeteren de communicatie met onze gebruikers. Ook is er een coördinatie team aangesteld wat zich bezig gaat houden met de aanvragen voor nieuwe zend- en ontvangst opstelpunten. Via de nieuwe website willen we u straks nog meer overzicht en duidelijkheid bieden.

Er wordt de komende maanden gewerkt aan uitbreiding van de zend- en ontvangst opstellingen. Via onze facebookpagina zullen we u hier over op de hoogte houden.

Vragen en / of opmerkingen kunt u stellen via het contact formulier op de website.