De WRLP is een 27mc repeater met bereik op vele plaatsen in Nederland. Het streven is om een zo groot mogelijk deel van Nederland dekkend te krijgen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de grote groep van enthousiaste vrijwilligers die meebouwen aan het bereik door een ontvanger of zender op te stellen op een voor hun beschikbare locatie. Want eerlijk is eerlijk, alleen kunnen we dit nooit voor elkaar krijgen.

Ons core team tracht tot de beste resultaten te komen door een zo goed mogelijk traject uit te zetten wat de techniek, maar ook de onderlinge communicatie en de communicatie naar de gebruikers toe in zo goed mogelijke banen te leiden.

Wilt u meebouwen aan het bereik van deze mooie repeater? Neem dan zeker contact met ons op! Geen technische kennis? Geen punt, dat is helemaal niet nodig! Het bouwen van een ontvanger en zender is niet heel moeilijk. Kennis van gebruikte software en de Raspberry Pi is niet vereist. Wij configureren op afstand alles voor u en kunnen waar mogelijk ook hulp bieden met tips voor het bouwen.

De WRLP heeft ook een sociaal karakter. We brengen mensen met elkaar in contact. Iedereen mag op de repeater praten. De WRLP brengt ook mensen die aan huis vast zitten of eenzaam zijn in contact met anderen zodat zij toch hun praatje kunnen doen. Hieruit zijn al vriendschappen ontstaan.

Om het allemaal vriendelijk, ordelijk en netjes te houden hebben wel wat spelregels op gesteld. Deze worden elders op de website toegelicht.